DA drogisterij Wensing & Wensing, een begrip in Montfoort. Dit sprankelende bedrijf is in handen van de zussen Sabine en Marianne. Voor deskundig advies in schoonheid en gezondheid, heerlijke schoonheidssalons, maar ook voor een leuk kado of een pasfoto kunt u bij ons terecht!

DA staat voor deskundig en persoonlijk advies, voor vriendelijke service en een inspirerend assortiment. Onze gedachte: Als je lekker in je vel zit, sta je positief in het leven. DA helpt je dan ook graag om je fris, gezond en mooi te voelen!

Het beste advies
Het beste advies en een uitstekende service. Wij zijn erop gespitst om klanten in de watten te leggen. Wij zorgen ervoor dat je geïnformeerd en geïnspireerd, en voorzien van het juiste product, de winkel verlaat. We willen graag dat je met plezier de volgende keer terugkomt.

Uniek assortiment
In onze winkel vind je een uniek assortiment, tot wel ruim 23.000 artikelen. Significant meer dan andere grote ketens in onze branche. Ben je op zoek naar een specifiek product? Vraag gerust of wij het voor je kunnen bestellen. Een speciale rol spelen onze huismerkartikelen, die in een modern DA-jasje, onze klanten vertrouwde kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs.

Fris, Gezond & Mooi
Iedereen wil gezond zijn en blijven. Lekker in je vel zitten, omdat je goed voor je lijf zorgt. En je schoonheid nog mooier laten uitkomen. Zodat je intens van het dagelijks leven kunt genieten. Bij DA begrijpen we dat als geen ander.

DA Wensing & Wensing: DE vriendelijke specialist in de Keizerstraat!